Residentie Akkerhoorn

Zedelgem | 2018 | H2-Projecten

Residentie Akkerhoorn is gelegen langs de Sint-Laurentiusstraat in Zedelgem.

Deze standingvolle residentie situeert zich midden in het commerciële centrum, gelegen op een invalsweg naar het gemeentehuis, de kerk en het dorpsplein, kortom op een van de mooiste locaties in het dorp.

Het concept ontstond op basis van de stijgende vraag naar betaalbare en ruime luxe – appartementen met een hoge graad aan comfort en kwaliteit, gesitueerd op een kwaliteitsligging. Deze toplocatie, de architectuur, de ruime en luxueuze opvatting van het plan dragen bij tot een aangenaam wonen of een interessante investering in een architecturaal geheel.

Dit project voorziet een 13–tal ruime en standingvolle luxe–appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers + terras of tuin. Tevens is deze residentie voorzien van 11 ondergrondse garages, 3 ondergrondse parkeerplaatsen met berging en een ruime gemeenschappelijke fietsenberging.

Alle appartementen zijn stuk voor stuk voorzien van alle moderne accommodatie en worden afgewerkt met uiterst duurzame kwaliteitsmateriaal naar keuze, wat zowel de toekomstige eigenaar – investeerder – bewoner ten goede komt. Alle private terrassen zijn op hun beurt zeer gunstig georiënteerd.

Het gebouw zelf is een pareltje, ruim, zowel naar leefruimtes als naar terrassen, gezond ademend wegens zijn traditionele manier van bouwen, voorzien van pleisterwerk en onderhoudsarm. Volledig opgericht volgens de nieuwe EPB richtlijnen met een doorgedreven isolatie en optimale ventilatie. Dit resulteert in een zeer laag energie verbruik met een hoge comfort waarde.